KasiaHania Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Witam, dzis odkryłam ze do mojej koszulki z dokumentami (akty urodzenia, zaświadczenie o niekaralności) dostał się płyn z Baniek mojej córci bo ona oczywiscie schowała go tam gdzie mama chowa ważne rzeczy....generalnie pieczątka gdzie jest podpis Pani urzędniczki rozmyła się widnieje tylko : data stemplowana ,napis stemplowany "nie figuruje data w kartotece KRK" oraz Ministerstwo sprawiedliwosci czy w zwiazku z tym mam od nowa zgłaszać wniosek o ten dokument? bo tak naprawdę rozmyła się pieczątka osoby która to wystawiała, podpis tej osoby dalej widnieje....
Malgorzata77 Posted August 5, 2013 Report Posted August 5, 2013 Witam, dzis odkryłam ze do mojej koszulki z dokumentami (akty urodzenia, zaświadczenie o niekaralności) dostał się płyn z Baniek mojej córci bo ona oczywiscie schowała go tam gdzie mama chowa ważne rzeczy....generalnie pieczątka gdzie jest podpis Pani urzędniczki rozmyła się widnieje tylko : data stemplowana ,napis stemplowany "nie figuruje data w kartotece KRK" oraz Ministerstwo sprawiedliwosci czy w zwiazku z tym mam od nowa zgłaszać wniosek o ten dokument? bo tak naprawdę rozmyła się pieczątka osoby która to wystawiała, podpis tej osoby dalej widnieje.... Pewnie do ambasady pójdziesz z córeczką, myślę że wtedy wytłumaczysz co się stało i nie będzie problemu... Ważne, że widać "Nie figuruje" oraz twoje dane. Szkoda żebyś jeszcze raz musiała po to iść, w tych opłatach można utonąć Ale niech się jeszcze inni wypowiedzą.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.