KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Hej, ja naprawdę już zgłupiałam, czy numer sprawy to ten sam numer, którym sprawdzalam status sprawy na egov.uscis.gov/ ? Czy go się dostaje w liście z ambasady w pakiecie informacyjnym?
LadyPiret Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Hej, jesli chodzi Ci o nr WRW, ja swoj otrzymalam wraz z listem od National Visa Center, z ktorym moglam sprawdzic status sprawy na Visa Status Check. Sprawdzilam i nie widze go na NOA2, ale na wszystkich pakietach, ktore dostaniesz od ambasady rowniez bedzie Twoj numer sprawy WRW
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2013 dzieki serdeczne pozdrawiam Kasia
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2013 hm, zatem skoro na ds 230 podalam nie case number a numer ten ktorym spradzalam status, to czy bede miala teraz problem?
LadyPiret Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 a nie IVF04? Tam z tego co pamietam wpisuje sie case number. A wyslalas juz im podpisany papier? Mowiac szczerze, nie wiem, czy bedzie to problem, powinnas zadzwonic do ambasady i sie zapytac. Ja popelnilam blad z kolei umawiajac sie na rozmowe, bo zaznaczylam non-resident, ale nikt nic nie powiedzial i problemu nie bylo/
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2013 tak tak, w tym IV F... no probowalam sie dodzwonic do ambasady ale mi sie nie udalo
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2013 no i wyslalam skany i nie ma reakcji
LadyPiret Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 A "odbebnilas" ten czas wyglaszanych przez nich informacji? poza tym, jesli dzwonilas dzisiaj, to ambasada jest nieczynna ze wzgledu na swieto pracy (wolny dzien w USA). Sprobuj koniecznie jutro, ale mysle, ze nie powinien byc to straszny problem
KasiaWawaa Napisano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2013 ta linia chyba dzialala bo bylo zajete non stop blad debila popelnilam, nieintencjonalnie
LadyPiret Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 Ja wysylajac skany na maila, najpierw dostalam automatyczna odpowiedz, pozniej, po 2 czy 3 dniach przyszedl mail, ze przekazali moja sprawe do dzialu wiz imigracyjnych, wiec spokojnie, odpisza pewnie jutro albo pojutrze Zdarza sie najlepszym bedzie dobrze, nie sadze, ze beda krzyczec z tego powodu, najwyzej powiedz, ze mozesz doslac nowy skan z poprawnym numerem czy cos
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.