Skocz do zawartości

Kiedy Dostaje Się Numer Sprawy Tzw Wrw?

KasiaWawaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

ja naprawdę już zgłupiałam,

czy numer sprawy to ten sam numer, którym sprawdzalam status sprawy na egov.uscis.gov/

?

Czy go się dostaje w liście z ambasady w pakiecie informacyjnym?

Napisano

Hej, jesli chodzi Ci o nr WRW, ja swoj otrzymalam wraz z listem od National Visa Center, z ktorym moglam sprawdzic status sprawy na Visa Status Check. Sprawdzilam i nie widze go na NOA2, ale na wszystkich pakietach, ktore dostaniesz od ambasady rowniez bedzie Twoj numer sprawy WRW

Napisano

a nie IVF04? Tam z tego co pamietam wpisuje sie case number. A wyslalas juz im podpisany papier? Mowiac szczerze, nie wiem, czy bedzie to problem, powinnas zadzwonic do ambasady i sie zapytac. Ja popelnilam blad z kolei umawiajac sie na rozmowe, bo zaznaczylam non-resident, ale nikt nic nie powiedzial i problemu nie bylo/

Napisano

A "odbebnilas" ten czas wyglaszanych przez nich informacji? :D poza tym, jesli dzwonilas dzisiaj, to ambasada jest nieczynna ze wzgledu na swieto pracy (wolny dzien w USA). Sprobuj koniecznie jutro, ale mysle, ze nie powinien byc to straszny problem

Napisano

Ja wysylajac skany na maila, najpierw dostalam automatyczna odpowiedz, pozniej, po 2 czy 3 dniach przyszedl mail, ze przekazali moja sprawe do dzialu wiz imigracyjnych, wiec spokojnie, odpisza pewnie jutro albo pojutrze :)

Zdarza sie najlepszym :D bedzie dobrze, nie sadze, ze beda krzyczec z tego powodu, najwyzej powiedz, ze mozesz doslac nowy skan z poprawnym numerem czy cos

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...