euro2012 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 witam , własnie szukam mieszkania dla 4 osób i tak się zastanwaiam jak to jest np 2 bedroom apartment z teego co znalazłem to chyba 2 bedroom może być dla 4 osób? 1 bedroom apartment homes hold a maximum of 2 people. 2 bedroom apartment homes hold a maximum of 4 people. 2+Dens hold a maximum of 5 people.
Anubis Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Może być, ale spytaj o metraż (square feet) 2 bedroom powinien mieć 1200 lub więcej.
tapeta999 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 google translator chyba tak przetłumaczył
ASKA4 Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Daj spokoj chlopakowi Nigella, on mowi w bardzo popularnym jezyku Ponglish. http://englishblog.pl/do-you-speak-ponglish Musisz sie troche podszkolic, zeby w dyskusje wchodzic. Jeszcze wyjdzie, ze niedouczona jestes i jezykow nie znasz... (ja tez mam z tym problem i nie zawsze sie dogaduje, bo zawsze pytam o przetlumaczenie na Polski) Odpisz szybko, ze nie masz problemu, bo jeszcze w zeby dostaniesz!
tomekolodziej Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 Pewnie w Chicago szuka mieszkania do "rentowania"
euro2012 Napisano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2013 romekolodziej , w chicago niggella to tak zwana hejterka ale haters gonna hate....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.