TheHmTh Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie, chcialbym sie was zapytac czy znacie i czy wogole istnieja czaty polonijne w USA ? Pozdrawiam i dziekuje z gory !
Gość Violonczela Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie, chcialbym sie was zapytac czy znacie i czy wogole istnieja czaty polonijne w USA ? Pozdrawiam i dziekuje z gory ! ...zapewne chcesz poznac jakas bratnią duszę. Nie słyszałam nic o czacie..ale jeśli juz, to mogę Ci zasugerować portal zwany Polish Hearts mozna sobie pogadać, porandkować z Polonią o wszystkim i o niczym...
TheHmTh Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2013 ...zapewne chcesz poznac jakas bratnią duszę. Nie słyszałam nic o czacie..ale jeśli juz, to mogę Ci zasugerować portal zwany Polish Hearts mozna sobie pogadać, porandkować z Polonią o wszystkim i o niczym... Dziekuje bardzo za odpowiedz, a nie znacie moze czegos gdzie nie musze placic 50 zl ..? Pozdrawiam ;]
KaeR Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Dziekuje bardzo za odpowiedz, a nie znacie moze czegos gdzie nie musze placic 50 zl ..? Pozdrawiam ;] Jeśli rzeczywiście szukasz kogoś do pary, to szkoda Ci na to $17? To i tak nic w porównaniu do tego jakie koszty są po tym, jak już kogoś poznasz.
TheHmTh Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Jeśli rzeczywiście szukasz kogoś do pary, to szkoda Ci na to $17? To i tak nic w porównaniu do tego jakie koszty są po tym, jak już kogoś poznasz. Czyli krotko mowiac nie ma takiego czegos ;>?
KaeR Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Czyli krotko mowiac nie ma takiego czegos ;>? Polki nie szukałem, ale generalnie takie sprawy są płatne. Możesz poszukać na amerykańskich lub ponadnarodowych portalach i zawęzić do Polek lub miast, gdzie są ich duże skupiska.
TheHmTh Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Polki nie szukałem, ale generalnie takie sprawy są płatne. Możesz poszukać na amerykańskich lub ponadnarodowych portalach i zawęzić do Polek lub miast, gdzie są ich duże skupiska. Mhm. A znasz jakas taka stronke ? Poniewaz probowalem na omegle ale to bez celu .. Z gory dziekuje
KaeR Napisano 14 Września 2013 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Mhm. A znasz jakas taka stronke ? Poniewaz probowalem na omegle ale to bez celu .. Z gory dziekuje Ale tak w sumie musisz sprecyzować jaki masz cel. Czy chodzi Ci o niezobowiązującą rozmowę czy o coś trwałego? Czy tylko sobie popisać chesz?
TheHmTh Napisano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2013 Ale tak w sumie musisz sprecyzować jaki masz cel. Czy chodzi Ci o niezobowiązującą rozmowę czy o coś trwałego? Czy tylko sobie popisać chesz? Mysle ze to w sumie bez znaczenia, bo gdy chat jest np anonimowy to i tak jezeli bedzie sie milo pisalo itd, to mozna wymienic sie z kontaktem. Ale juz odpisze ze chce poznac jakas mloda polke w usa ;]
Gość Violonczela Napisano 15 Września 2013 Zgłoś Napisano 15 Września 2013 Jeśli rzeczywiście szukasz kogoś do pary, to szkoda Ci na to $17? To i tak nic w porównaniu do tego jakie koszty są po tym, jak już kogoś poznasz. to jeszcze nic... ponoc i tak najdroższe sa żony Mhm. A znasz jakas taka stronke ? Poniewaz probowalem na omegle ale to bez celu .. Z gory dziekuje wiem, ze jest jeszcze taki portal, nie wiem tylko czy bezplatny, pn Badoo... Ale moze warto rozejrzec sie wokoł...,czesto szukamy czegos/kogo gdzies dalej, a nie zauwazamy fajnych ludzi bardzo blisko nas...,wiec moze warto pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.