maciek Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 byłem dzisiaj w konsulacie w krakowie rozmowa z konsulem przebiegła bardzo szybko miło i sparwnie dostałem taką naklejke i kazał mi zejść na dół do DHL powiedział ze odeślą mi paszport ale do końca nie jestem pewien czy dostałem wize czy nie bo nie usłyszałem dosłownie stwierdzenia "dostał pan". jak ktos wie jak to wyglada to niech cos napisze bo właśnie nie jestem pewien czy jak zabierają mi paszport to jest jednoznacznie równe dostaniu wizy?
Chomik Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 byłem dzisiaj w konsulacie w krakowie rozmowa z konsulem przebiegła bardzo szybko miło i sparwnie dostałem taką naklejke i kazał mi zejść na dół do DHL powiedział ze odeślą mi paszport ale do końca nie jestem pewien czy dostałem wize czy nie bo nie usłyszałem dosłownie stwierdzenia "dostał pan". jak ktos wie jak to wyglada to niech cos napisze bo właśnie nie jestem pewien czy jak zabierają mi paszport to jest jednoznacznie równe dostaniu wizy? Tak, dostales...
magdajj Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 DOSTALES!!!!!!!!!!! TYLKO ZE NIE WIADOMO JESZCZE NA ILE, ALE DOWIESZ SIE ZA PARE DNI!!!GRATULACJE!!!
maciek Napisano 13 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 no to super pocieszyliście mnie :D
iskra Napisano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2005 maciku gratulacje....masz wize.. a na ile dowiesz się jak DHL dostarcz Ci... powodzenia w USA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.