wislander Napisano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Bo zastanawiam się czy mam brać jako podręczny dużą torbę, czy może lepiej zapodac ją jako torbe nr 2. (jako drugi bagaz wlasciwy), a zabrac sobie jakis placak jako podreczny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaCruz_CA Napisano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 obowiazkowo w podrecznym - cala kasa, karty, czeki i inne kosztownosci. obowiazkowo szczoteczka do zebow i takie kosmetyki "pierwszej potrzeby" ;-) do tego zabierz do podrecznego z 2 pary bielizny - bo jakby bagaz zgubili, to zebys mial sie w co przebrac zanim pojedziesz na shopping w wielkim miescie ;-) no i w podrecznym elektronka typu aparat, kamera itd... a czy zabrac duza torbe czy mala... t juz Twoj wybor - zobaczysz jak sie zmiescisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agat Napisano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 zapasowe dokumenty, kopię wszystkich papierkow na ktorych starasz sie o wjazd, notes z adresami i telefonami, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majka Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Hmm.. ja zawsze mam taka wode w sprayu, bo powietrze w samolocie jest takie ze sie czuje jakby mi ktos probowal robic lifting na sucho. Ksiazka i discman zwlaszcza jak sie na lot z przesiadka. Moze to nie sa rzeczy niezbedne, ale sie przydaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelinka Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 e fajnie ze zaczeto ten post bo mi tez sie nasuwaja takie pytanka ! THX :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianger Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 obowiazkowo w podrecznym - cala kasa, karty, czeki i inne kosztownosci. obowiazkowo szczoteczka do zebow i takie kosmetyki "pierwszej potrzeby" ;-) do tego zabierz do podrecznego z 2 pary bielizny - bo jakby bagaz zgubili, to zebys mial sie w co przebrac zanim pojedziesz na shopping w wielkim miescie ;-) no i w podrecznym elektronka typu aparat, kamera itd... a czy zabrac duza torbe czy mala... t juz Twoj wybor - zobaczysz jak sie zmiescisz.... Oprocz slipkow, szczoteczke, skarpety i cos tam jeszcze zapewniaja linie lotnicze British Airways... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaCruz_CA Napisano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 obowiazkowo w podrecznym - cala kasa, karty, czeki i inne kosztownosci. obowiazkowo szczoteczka do zebow i takie kosmetyki "pierwszej potrzeby" ;-) do tego zabierz do podrecznego z 2 pary bielizny - bo jakby bagaz zgubili, to zebys mial sie w co przebrac zanim pojedziesz na shopping w wielkim miescie ;-) no i w podrecznym elektronka typu aparat, kamera itd... a czy zabrac duza torbe czy mala... t juz Twoj wybor - zobaczysz jak sie zmiescisz.... Oprocz slipkow, szczoteczke, skarpety i cos tam jeszcze zapewniaja linie lotnicze British Airways... tak, ale tylko jako jedne z kilku daja ten "survivor's kit" przy stracie bagazu.... a od innych linii juz tego nie dostanie - co najwyzej zwrot kasy za najpotrzebniejsze rzeczy (mi tak LOT wyplacil $$$ po powrocie - i wyslaniu paragonow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emma37 Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Mnie w samolocie jest zawsze zimno, więc w podręcznym mam też jakiś polarek. Gdy ktoś używa jakieś leki to powinien je mieć przy sobie, no bo jak bagaż zginie to może być problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.