Skocz do zawartości

Jak Poznaliście Wasze "amerykańskie" Drugie Połówki?

dawidgoral

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja byłam w PL, on w DE ;) Poznalismy sie przez internet, kiedy to biedna ja swiezo po rozstaniu :P ze zlamanym serduchem zarejestrowalam sie na miedzynarodowym portalu by poszukac sobie kogos komu moglabym sie wygadac i wyryczec na ramieniu, haha ;) On odezwał się do mnie pierwszy i co zabawne, przez pierwsze kilka minut rozmowy (pisanej) myslalam, ze jest Niemcem, bo mial w swoim profilu wpisane, ze jest z jakiegos miasta w DE.

Napisano

Rowniez prez internet. Ja w pl on w Japonii. Rozmowy się toczyły aż w końcu odwiedzał mnie w Polsce. Teraz jestem ierwszy raz ja u niego już w stanach :)

Napisano

Poznalam swojego meza na lotnisku w Bostonie,przylecialam do USA na wakacje do cioci,nie miala prawa jazdy wiec poprosila syna swojej przyjaciolki zeby z nia przyjechali na lotnisko po mnie no i tak zesmy sie poznali.

Napisano

Przez internet-ja bylam w Polsce on w USA.Po kilku miesiacach pisania emaili i rozmow telefonicznych odwiedzil mnie i zostal 5 miesiecy w Polsce.

Gość Violonczela
Napisano

w PL...,potem dlugo dlugo nic...,a teraz od nowa...w USA ;)

Napisano

Ja też poznałem swoją żonę na W&T, potem byliśmy trochę w Polsce jak kończyłem studia, potem żona wróciła do USA i złożyła na mnie petycję, i tak parę dni temu stuknęło mi 2 lata w USA.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...