Aniavb2 Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 Witam, posiadam konto w Bank of America nie mam obecnie stałego przypływu gotówki na to konto jestem W Pl, w wakacje chciałam je zamknąć przed powrotem do Polski, niestety nie udało się przez mały szczegół transakcji, która została niezaksięgowana do czasu kiedy chciałąm je zamknąć. Czy mogę miec to konto bez żadnych środków, czy pobierane będą jakies opłaty? Co radzicie, moze lepiej zadzwonić i je zamknąć czy nie robic nic?
barbek82 Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 ja zamknalem kiedys przez chat na stronie BoA bez zadnych kosztow.
kig Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2014 Mozna zamknac przez chat, warunek to chyba musi byc $0 na koncie, inaczej nie zamkna. Powodzenia
_PQ_ Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2014 Można zamknąć online (chat lub kontakt przez formularz), zaś środki z konta (lub kont checking i savings) zostaną wysłane czekiem do Polski - sprawdzane półtora roku temu.
Aniavb2 Napisano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Można zamknąć online (chat lub kontakt przez formularz), zaś środki z konta (lub kont checking i savings) zostaną wysłane czekiem do Polski - sprawdzane półtora roku temu. Witam mam ten sam problem nie wiem jak zamknąć konto online, czy mogłby ktoś mnie pokierowac?
c4r0 Napisano 24 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2014 Przecież napisane jest, że przez chat. Znajdziesz go w helpie na stronie po zalogowaniu. Sam też tak zamykałem, ale pieniądze wszystkie wybrałem a jakieś grosze przetransferowałem koledze żeby zostało dokładnie zero. Co do opłat, to zależy jakie masz warunki konta. W moim był warunek taki, że opłat nie będzie jeśli będę miał jakieś direct deposity przynajmniej raz w miesiącu. W związku z tym jeśli konto zatrzymałbym po skończeniu pracy i wyprowadzeniu się z USA, to musiałbym za nie płacić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.