Gość miqhs Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2014 Pierwsze, co muszę podać to czy mam jakieś pending application, skoro wysyłałam już raz i dostałam confirmation number to rozumiem, że pending. Jeżeli wybiorę taką opcję system chce, żebym podała 13 cyfrowy receipt number, a mój jest 14 cyfrowy. No i nie rozumiem.
Jim Beam Napisano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2014 Pierwsze, co muszę podać to czy mam jakieś pending application, skoro wysyłałam już raz i dostałam confirmation number to rozumiem, że pending. Jeżeli wybiorę taką opcję system chce, żebym podała 13 cyfrowy receipt number, a mój jest 14 cyfrowy. No i nie rozumiem. moim zdaniem nie masz zadnych pending. Pytanie dotyczczy spraw imigracyjnych w toku (sponsorowania, obywatelstwo itp.) Zaznacz ze nie masz i zobaczymy.
Gość miqhs Napisano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2014 Dostałam takiego maila: Address change request successfully submitted:Updated Address To:tu mój adresAR-11: COA21014002152 (to ten numer, który ma 14 cyfr) Piszę dla potomności, bo może komuś się też przytrafi. Zmieniam raz jeszcze i tyle.
krakus28 Napisano 27 Września 2014 Zgłoś Napisano 27 Września 2014 dzieki kajo2008 !! nie wiedzialem i wlasnie sie dowiedzialem i zmienilem sb adres na aktualny. ciekawe czy komus odebrali status rezydenta za niedopelnienie tego obowiazku ?!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.