damian1992 Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 Witam, z góry przepraszam jeżeli taki temat był już zakładany i go przeoczyłem, oraz za założenie tematu w złym dziale.Tak więc mam 2 pytania:1. Jeżeli wysyła się zgłoszenie do losowania GC drogą internetową, to wyniki trzeba sprawdzac także przez internet, czy wysyłają jakiś list pocztą?2. Jeżeli się wylosuje GC to dostaje się "Mój CN to 127XX, czyli nie taki znowu wysoki." o co w tym dokladnie chodzi?Ps. nie "napalam" się na wygraną ze wzgledu iz nie chce sie rozczarować mimo iż wiem ze szanse są nikłe, poprostu chciałbym się dowiedziec. Pozdrawiam wszystkich!
KaeR Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 1. Przez internet. 2. Jest więcej wylosowanych wiz. Numer ma znaczenie.
damian1992 Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 1. Przez internet. 2. Jest więcej wylosowanych wiz. Numer ma znaczenie. Nie zrozumiałem trochę odpowiedzi na moje drugie pyranie. Dobrze zrozumiałem? Jest więcej wylosowanych niż rzeczywistej ilości zieklonych kart? I jakie ma znaczenie ten numer?
KaeR Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2014 Dobrze zrozumiałeś. Są limity. Im niższy number tym lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.