misfer Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 "ale czy ja pytam jak łamac prawo????" "hej, mam pytanie odnosnie pracy w usa na wizie turystycznej" - tak tutaj pytasz o łamanie prawa.
anialiberacka Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 hahhaha, nie pytam o lamanie prawa i jak taka prace znlezc:D tylko pytam czy ludzie znajduja prace na wizie turystycznej, nie pytam natomiast jak chyba studiow nie skonczyles,,,widze ze problem rozumienia pojawia sie u niekotrych stad wyemigrowali
misfer Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 "mam pytanie odnosnie pracy w usa na wizie turystycznej" przeczytaj jeszcze raz swoje zdanie. Nie rozumiesz o co pytasz chyba ale trudno. Ooooo pani studentka buahahahahha takie "coś" właśnie po studiach teraz wychodzi. Po pierwsze nie musiałem emigrować, a po drugie jedź i pracuj na wizie turystycznej tylko pamiętaj jak wbiją na 6 miesięcy możesz 6 miesięcy legalnie pracować )))))) a jak przesiedzisz i nie daj boże Cię złapią to pokaż że masz promesę na 10 lat i tyle możesz siedzieć buahahahhaha
anialiberacka Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 Może warto pomyśleć nad Work and Travel? Przynajmniej byłoby legalnie. Work and travel- to dla studentow, a ja juz nim nie jestem ...
anialiberacka Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 "mam pytanie odnosnie pracy w usa na wizie turystycznej" przeczytaj jeszcze raz swoje zdanie. Nie rozumiesz o co pytasz chyba ale trudno. Ooooo pani studentka buahahahahha takie "coś" właśnie po studiach teraz wychodzi. Po pierwsze nie musiałem emigrować, a po drugie jedź i pracuj na wizie turystycznej tylko pamiętaj jak wbiją na 6 miesięcy możesz 6 miesięcy legalnie pracować )))))) a jak przesiedzisz i nie daj boże Cię złapią to pokaż że masz promesę na 10 lat i tyle możesz siedzieć buahahahhaha hahahhaa nie moge-jak mozesz pisac ze moge 6 miechow legalnie pracowac hahahhhahahahha przeciez na turystycznej nie mozna pracowac...!!!!!!!!!!!!!!wogole!!!!!!!!!! schowaj sie prosze bo nie moge z takich emigrantow:P hahahhaa nie moge-jak mozesz pisac ze moge 6 miechow legalnie pracowac hahahhhahahahha przeciez na turystycznej nie mozna pracowac...!!!!!!!!!!!!!!wogole!!!!!!!!!! schowaj sie prosze bo nie moge z takich emigrantow:P a swoja droga wiza to nie promesa:P promesa to jest to pozwolenie ktore sie doatje na lotnisku przy wbiciu pieczatki.. proszę by na forum wypowiadali sie ludzie majacy mózg dzieki
misfer Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 Ynteligent po studiach nie odpisałby na to, widać jaki mądra/y jesteś buahahaha. Zszedłem do Twojego poziomu pisania:))). Ktoś kiedyś powiedział, głupie pytanie , głupsza odpowiedź a takie są twoje pytania. Chłopczyku czy dziewczynko , albo inaczej jasnowidzu. Dziecko neo, z odległości wiesz, że nie studiuję a teraz jeszcze myśli, że w USA jestem czy gdzieś tam buahahaha no to po co piszesz na forum jak możesz czytać z gwiazd:)))) hahahahahaha promesę się dostaje w ambasadzie czy konsulacie a długość pobytu jest na lotnisku - widać ,że się znasz buahahahah Zamilknij proszę)
anialiberacka Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 hahahahhahaa, wize daja w konsulacie wbijajc ja w paszport z napisem wiza nie promesa:D nci dziwnego ze nigdy w stanach nie byles
misfer Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 Tak buahahah i wizę ma się w portfelu , wiesz taka karta do bankomatu też pisze visa:))))) Oooo a teraz wiesz że w stanach nie byłem:)))
anialiberacka Napisano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 hahahahhahaa, wize daja w konsulacie wbijajc ja w paszport z napisem wiza nie promesa:D nci dziwnego ze nigdy w stanach nie byles oo prosze juz wpis zmieniles, hahahhha, pisales ze wize sie dostaje na lotnisku czyzbys doczytal na necie szczegoly i modyfikowal wpis :D:D Tak buahahah i wizę ma się w portfelu , wiesz taka karta do bankomatu też pisze visa:))))) Oooo a teraz wiesz że w stanach nie byłem:))) nie byles w usa, bo nawet nie wiesz gdzie po wize sie udac:)
misfer Napisano 27 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2014 Nie matole, w konsulacie jest promesa wizowa, a długość na lotnisku. Skasowałem bo takie matoły jak ty i tak tego nie zrozumieją. Zresztą ty po studiach jesteś a ja nawet w usa nie bylem buahahahahha. No po wizę do ing np można iść)))) pewnie, że w usa nie byłem, aż mnie zazdrość zżera ale tam musi być fajnie buahahahahhahaha
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.