Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna

anialiberacka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

hahahah odwracaj uwagę teraz od tego że głupie dziewcze jesteś. Może o promesach pogadamy co na lotnisku się dostaje ( oczywiście to jest żart- piszę żebyś zrozumiała, promesa-konsulat/ambasada, wiza-lotnikso)

Takie coś bez studiów jak ty to matoł, może czytać by cie nauczyli chociaż ze zrozumieniem.

Napisano

hahahah odwracaj uwagę teraz od tego że głupie dziewcze jesteś. Może o promesach pogadamy co na lotnisku się dostaje ( oczywiście to jest żart- piszę żebyś zrozumiała, promesa-konsulat/ambasada, wiza-lotnikso)

Takie coś bez studiów jak ty to matoł, może czytać by cie nauczyli chociaż ze zrozumieniem.

czemu uwazasz ze nie mam studiow ukonczonych? i na jakiej podstawie obrazasz ludzi?

cos dlugo myslisz...............

Napisano

o kur....

"dodam ze nigdzie nie napisalam ze studia mam ukonczone" "Work and travel- to dla studentow, a ja juz nim nie jestem ..."

Wiesz co nie będę nabijał sobie i tobie postów. Prawdę dzisiaj potwierdziłem. Jak kobieta powie że w żyłach płynie woda to tak jest i chu..

Masz rację we wszystkim co pisałaś, ja się nie znam na niczym, wszystko to moja wina, wybacz mi proszę. Jak będę mógł w czymś pomóc chętnie to zrobię ale pewnie nie skorzystasz bo głupi jestem:))).

Życzę powodzenia i odpowiedz na nurtujące cię pytania:)))))

ps. bo pisałem zakończenie, a co patrzysz na czas?? Zależy ci na moich odpowiedziach:)) może na priv przejdziemy heheh

Napisano

o kur....

"dodam ze nigdzie nie napisalam ze studia mam ukonczone" "Work and travel- to dla studentow, a ja juz nim nie jestem ..."

Wiesz co nie będę nabijał sobie i tobie postów. Prawdę dzisiaj potwierdziłem. Jak kobieta powie że w żyłach płynie woda to tak jest i chu..

Masz rację we wszystkim co pisałaś, ja się nie znam na niczym, wszystko to moja wina, wybacz mi proszę. Jak będę mógł w czymś pomóc chętnie to zrobię ale pewnie nie skorzystasz bo głupi jestem:))).

Życzę powodzenia i odpowiedz na nurtujące cię pytania:)))))

hahaha, szukales mojego cytatu-stad tak dlugo nie odpisywales, hahahhaah po pierwsze: "ja juz nim nie jestem", znaczy: ze bylam i ukonczylam studia, albo bylam a ich nie ukonczylam, kumasz???? płytkie myslenie, stad nie wdaje sie w dyskusje tlyko polewam ze znjaomymi na fejsie :P

Napisano

oooo to prowadzimy wieksza rozmowe:))) sama nie dajesz rady i wiecej mozgow musi ci pomagac buahahahaha.

a my polewamy na nk i fejsie tez wiesz:))) , jestes super nowoczesna:))). Swiatowa dziewczyna:)))

Napisano

oooo to prowadzimy wieksza rozmowe:))) sama nie dajesz rady i wiecej mozgow musi ci pomagac buahahahah

to akurat zbedne:podsylam im twoje odpowiedzi na moje polewajace z Ciebie posty :P zastanawiaja sie czy moze jagiellonski ukonczyles :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...