Staniszkis Napisano 9 Marca 2014 Zgłoś Napisano 9 Marca 2014 Chciałbym ubiegać się o wizę turystyczną wraz z moją dziewczynę. Jestem z Poznania, w Warszawie będę akurat 17 marca i przy okazji mógłbym odbyć rozmowę w ambasadzie. Czy gdy już wypełnię DS-160 i wpłacę opłatę wizową jest możliwość umówienia się KONKRETNIE na ten termin w godzinach przedpołudniowych?
Joanna30 Napisano 9 Marca 2014 Zgłoś Napisano 9 Marca 2014 Przy umawianiu się możesz powiedzieć, jaki termin Ci pasuje i zobaczysz, czy się zgodzą
Staniszkis Napisano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2014 A czy taka opcja istnieje gdy rezerwuje wizytę online? PS. Przepraszam za tytuł posta, nie raz piszę szybciej niż myślę.
Deszczu Strugi Napisano 9 Marca 2014 Zgłoś Napisano 9 Marca 2014 Istnieje, śpiesz się żeby Ci terminu nie zwinęli.
Staniszkis Napisano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2014 Hmm, no to jutro dziewczyna odbiera paszport i zabieramy się za wypełnianie DS'a. Czyli rozumiem że po otrzymaniu numeru mojej wpłaty i wypełnieniu DS'a na stronce na której umawiam się na wizytę jest kalendarzyk i zaznaczam w nim kiedy chcę przyjść pogadać z panienką z okienka?
Deszczu Strugi Napisano 10 Marca 2014 Zgłoś Napisano 10 Marca 2014 Obok wybranej daty nie zapomnij wybrać tej panienki do rozmowy bo ci jeszcze jakiegoś starego trolla wcisną. Datę będziesz mógł wybrać, ale kalendarz będzie pomniejszony o daty już zapełnione wizytami, niewykluczone, że i 17 marca będzie już niedostępny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.