klaudisz188 Napisano 27 Marca 2014 Zgłoś Napisano 27 Marca 2014 Witam. Pracuje w pewnej poznańskiej firmie ale chciałabym zmienic pracę, która jest bardziej odpowiednia do mojego wykształcenia i mój narzeczony wypełnił w jakiś papierach potrzebnym do USCIS, że pracuje w tej firmie. Nawet się poświęcił i wypełnił za mnie niektóre papiery, w których też zaznaczył, że pracuje tam. Aktualnie czekam na list z ambasady i pomimo tego, że on mi pomogł to jestem pewna, że coś będę musiała wypełnic i wysłac. Teraz moje pytanie. Czy jeżeli zmienię pracę i wypełnie to w moich papierach to czy będę musiała wysyłac ponownie korektę tamtych papierów do USCIS? Czy wystarczy do ambasady w Warszawie to, że zmieniłam pracę? I czy załatwianie wizy może w jakiś sposób się opóźnic przez to? Dziękuję za odpowiedzi
Cerise nomade Napisano 28 Marca 2014 Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 jeslidobrze rozumiem pytanie,i chodzi Ci o to czy zmiana pracyw Polsce wplywa na K1 ro nie, nie ma na to wplywu i nie ma problemu, a i nie musisz wysylac zadnej korekty, po prostu zawsze wypelniaj papiery zgodnie ze stanem faktycznym
klaudisz188 Napisano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2014 Ok, dziękuję za odpowiedz, która mnie wielce cieszy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.