Skocz do zawartości

Noclegi W Las Vegas I Los Angeles

fotofly

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli kręcą Cię parki rozrywki, to mógłbyś zahaczyć o Six Flags Magic Mountain: https://www.sixflags.com/magicmountain

Dzięki, ale nie skorzystam, chociażby z tego względu, ze czas napięty. Bardziej chcemy się skupić na parkach, ale NARODOWYCH i stanowych:) Jak najwięcej chcemy pokazać dzieciakom. Może to jedyny wypad do stanów ;)

ale dzieki :)

Napisano

Fajny hotelik, duże ma pokoje i jest nawet basen. Trasę też macie super. Zazdroszczę SF - to moje kolejne miasto marzeń w USA ;)

uwierz mi - że sama sobie zazdroszczę! to podróż moich marzeń :) oby wszystko udało się według planu.

Planowana od dwóch lat właściwie! Najbardziej cieszę się z Kanionu Antylopy, Grand Kanionu , Arches Park i Canyonlands. Ale oczywiście miasta tez chętnie zobaczę ;)

Napisano

Też mi się marzy taka objazdówka po USA, ale nie mam nigdy z kim. Mam nadzieję, że po powrocie napiszesz troszkę co i jak albo zameldujesz się na forum zza oceanu ;)

Napisano

Też mi się marzy taka objazdówka po USA, ale nie mam nigdy z kim. Mam nadzieję, że po powrocie napiszesz troszkę co i jak albo zameldujesz się na forum zza oceanu ;)

z ogromną przyjemnością opiszę wszystko, a może i uda się dać cynka zza oceanu! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...