agathca Napisano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 Monia,ciesze sie,ze Ci sie udalo.Ale czy Ty nie czytalas postow ludzi,ktorzy Ci odpowiedzieli?Przeciez dobrze Ci radzili,a wygladalo na to,jakbys tych rad nie przeczytala uwaznie......hm...Grunt,ze wszystko ok.Fiendix- gratuluje cierpliwosci:)
moniaa Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 wybaczcie jestem przez ten wyjazd strasznie zakrecona...... :? ale i tak dobrze sie stalo...ze posluchalam rad bo skontaktowalam sie ze swoim biurem....no i pozniej juz jakos poszlo... wiec dziekuje wszystkim za cierpliwosc!!jutro lece!!pozdrawiam!!trzymcie za mnie kciuki!!
Flame of Udun Napisano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 Fiendix- gratuluje cierpliwosci:) hehe F
moniaa Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 przepraszam was juz wiecej nie bede :twisted:
Flame of Udun Napisano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 przepraszam was juz wiecej nie bede :twisted: Nie obrazaj sie - jak masz pytanie to zadawaj chetnie odpowiem - tylko agathca ma troche racji w tym co napisala nie? :bukiet: F
moniaa Napisano 25 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2005 ma :oops: a ja sie wcale nie obrazam....dzis lece do USA odezwe sie na forum stamtad!!pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.