klaudisz188 Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Chciałabym spytac czy jest ktoś kto załatwił wszystkie potrzebne badania w Krakowie w 1 dzień super sprawnie, bezproblemowo? Czy mógłby ktoś to opisac? Otóż planuje się wybrac ale zastanawiam się na którą się umówic, o której wyjechac z domu itd bo niestety nie mogę sobie pozwolic na pobyt w Krk dłużej niż 1 dzień...
mesio007 Napisano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Jak masz karte szczepien i wszystko na biezaco to moze sie w jeden dzien uwiniesz. Ja robilam badania w Stanach, musialam robic probe tuberkulinowa i potem wrocic na pomiar po jakichs trzech dniach, dopiero po tym lekarz podpisal dokumenty.
klaudisz188 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2014 Karte szczepień mam. Chodzi mi o to czy muszę wcześnie rano tam pojechac itd. I czy bardziej opłaca się zrobic wszystkie badania u P. Anny czy częśc zrobic u niej a czesc w szpitalu?
Misuzu Napisano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2014 U pani Anny wszystko idzie sprawnie. Rano musisz być na badania krwi i rtg, a po południu umówią cie na badanie. 15 min i po sprawie, jesli wszystko bedzie ok z twoim zdrowiem I co masz na myśli mówiąc ze cześć badań u P Anny a cześć w szpitalu? Idziesz do przychodni i tam ci wszystko robią. Pani Anna ma gabinet w przychodni.
klaudisz188 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2014 No bo czytałam, że jeszcze jest szpital w Krk który robi rtg itd Ogólnie to dzięki A że tak spytam trochę nie w temacie to czy formulasz DS-160 mogę wypełnic i wysłac jakoś tak miesiąc albo 2 przed spotkaniem z konsulem? No bo nie mam badań jeszcze, dopiero teraz załatwiłam zaświadczenie o niekaralności itd. a chciałabym miec to już uzupełnione i wysłane. Czy po wysłaniu tego ma to jakiś ''termin ważności''?
Misuzu Napisano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2014 Moze i jest i jesli on jest wyznaczony to mogłabys zrobic, ale po co jak wszystko jest na miejscu Ds160 raczej ważności nie ma, ale niech sie jeszcze ktoś wypowie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.