aldi79 Napisano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 ja mowilam prawde , wzieli tylko moj ss, dali mi na 1 dziecko i na drugie teraz...,ta formula jest b droga, dla niepracujacej matki to jest duza pomoc......ja mialam wyrzuty to brac, ale z drugiej strony ponad 10 lat placilam podatki i to nie male, jak pracowalam , to chociaz tyle tej pomocy od panstwa wzielam na dzieci,powodzenia!!!!
mallena Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 ja mowilam prawde , wzieli tylko moj ss, dali mi na 1 dziecko i na drugie teraz...,ta formula jest b droga, dla niepracujacej matki to jest duza pomoc......ja mialam wyrzuty to brac, ale z drugiej strony ponad 10 lat placilam podatki i to nie male, jak pracowalam , to chociaz tyle tej pomocy od panstwa wzielam na dzieci,powodzenia!!!! Dziekuje:) Moj "bar mleczny" nie dziala na pelnych obrotach,mam nadzieje ze dostane na mala. nie chce ja dawac do day care a rodziny tutaj nie mamy.zadzwonilam tam to chca tylko moj tax return i record ze szczepionek.i to wszystko.
miro77 Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2014 Czesc. Wiecie moze czy osoba w takiej sytuacji moze starac sie o karte Link?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.