Robert1992 Napisano 9 Maja 2014 Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 Witam chciałbym sie spytać jakie mam szanse aby ponownie dostać wize turystyczna (pierwszą dostałem w 2008 roku skonczyłem wtedy gimnazjum) aktualnie nie pracuje nie ucze sie nigdziej nie mam nic na siebie przepisanego np samochód pierwszy raz byłem u krewnej a teraz chciałbym jechac do ciotki lub do znajomego....
wiater Napisano 9 Maja 2014 Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 Szanse? Pół na pół. Wystarczy abyś podczas rozmowy z Konsulem był wyluzowany, odpowiadał na pytanie Konsula, krótko, zwięźle i na temat. A to czy masz samochód, czy 4 helikoptery, nic nie znaczy. Mnie nie pytał się o żadne samochody, nie prosił o dokumenty. Na rozmowę idź z myślą "będzie to będzie, nie to nie".
Bknz Napisano 11 Maja 2014 Zgłoś Napisano 11 Maja 2014 Szanse? Pół na pół. Wystarczy abyś podczas rozmowy z Konsulem był wyluzowany, odpowiadał na pytanie Konsula, krótko, zwięźle i na temat. A to czy masz samochód, czy 4 helikoptery, nic nie znaczy. Mnie nie pytał się o żadne samochody, nie prosił o dokumenty. Na rozmowę idź z myślą "będzie to będzie, nie to nie". "wiater" Ci dobrze napisał. Przedemną gość rozmawiałz Konsulem bez zająknięcia po ang. i odpadł. wszystko zalezy od tego jak potrafisz się zaprezentować. Jeżeli na poprzedniej wizie nie przeginałes czasowo to może i tym razem dostaniesz. Myśl pozytywnie a będzie dobrze
Robert1992 Napisano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Napisano 19 Maja 2014 pierwszy raz byłem w 2008 roku na wakacjach.. 6 tyg chociaz mi wbili pobyt na pół roku..
Robert1992 Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2014 jeszcze nie skladałem papierow...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.