Skocz do zawartości

Testy Kwalifikacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktos wie moze jak wyglada test kwalifikacyjny z angielskiego , bo sie mocno zastanwaim jak to wyglada czy kłada wiekszy nacisk na gramtyke czy na słownictwo ? A jak wyglada własnie sprawa referencji czy trzeba je pisac po angielsku czy po polsku? A i co przysyła w ogoe ci agencja jakie papiery?? Troche tego jest ale mysle ze znajdzie sie ktos kto zna właściwe odpowiedzi na te pytania. Z góry Dziekuję! :) :wink:

Napisano

Ja jechalam jakies hmm... 3 lata temu wiec nie wiem jak to teraz wyglada. Ze mna przeprowadzala rozmowe pani w biurze (po angielsku) i oprocz tego zadnych testow nie mialam. musialam jeszcze napisac list do rodziny ( napisala mi go kolezanka, bo moj angielski byl taki zalosny, ze sama nie umialam :) ), a pani w biurze powiedziala mi, ze przed wyjazdem musze sobie jezyk poprawic. Hmm... tak szczerze mowiac to nie potrafilam powiedziec 1 zdania poprawnie. Na poczatku po przyjezdzie mialam troche problemow zwlaszcza z mowieniem, ale jak nie masz wyjscia nauczysz sie jezyka w miesiac :lol: Najlepsze jest to ze na orientation meeting w NY byly osoby ktorych angielski byl jeszcze gorszy niz moj :(

WYdaje mi sie, ze nie ma sie specjalnie czym przejmowac (chyba, ze zmienily sie wymagania albo zalezy to od firmy)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...