w0jn4 Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 Hello, Chcialbym tak z innej beczki. To forum staje sie coraz lepsze a to dzieki Wam, dzieki wszysktim osob, ktore sa aktywne. Jestem osoba, ktora chciala utworzyc takie forum jak na usa.info.pl ale z przyczyn technicznych nie bylo to do konca mozliwe. Dzieki dla wszystkich uzytkownikow za poswiecony czas na odpowiadanie na posty innych oraz dla Admina za swoja prace. P.S. Fiendix, cos o tym wiesz od TWiSTERa Pozdr.
Evrin Napisano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2004 Czy Fiendix to TWISTER czy TWISTER to Doctor? Bo ja ju? sie pogubi3am... obstawiam ta 2 opcje bardzo sie ciesze ,?e jest takie forum. Mo?e to zabrzmi melodramatycznie ale... du?o mu zawdzieczam. Bardzo dziekuje Doris za poswiecony mi czas na pw i wszystkim, którzy odpowiedali na moje pytatnia Mysle, ?e jak wróce ze Stanów to tez znajdą sie zagubione Misie, którym bedzie trzeba pomóc i z wielką checia bede odpowiadac na wszelkie pyatnia bo wiem jak to jest... Pozdrowionka
w0jn4 Napisano 28 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2004 Fiendix to Fiendix, a TWiSTER to TWiSTER. Doktora to ja niestety nie znam Zeby tylko forum istnialo jak wrocisz z usa :wink: Pozdr.
Flame of Udun Napisano 6 Maja 2004 Zgłoś Napisano 6 Maja 2004 Fiendix to Fiendix, a TWiSTER to TWiSTER. Doktora to ja niestety nie znam Zeby tylko forum istnialo jak wrocisz z usa :wink: Pozdr. Fiendix to Fiendix - ale czy Doktor to TWISTER to juz niech sam sie wypowie F
Admin Napisano 24 Maja 2004 Zgłoś Napisano 24 Maja 2004 Równie? dziekuje wszystkim osobom, które przyczyniają sie do rozwoju serwisu USA.INFO.PL. :spoko:
mancir Napisano 25 Maja 2004 Zgłoś Napisano 25 Maja 2004 No wracaj do nas Evrin, wracaj. Oby jak najszybciej
Doctor Napisano 25 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2004 Fiendix to Fiendix, Doctor to Doctor, a TWiSTER'a ju? nie ma (w dawnej postaci oczywiście :wink: ) PS Przemek jak tam Audi ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.