kkaausa Napisano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Hello Otoz bylam na info pass Trafila mi sie bardzo niemila officer. Taka starsza Pani Chineczka .Jedyne co mi powiedziala to ze moje odciski palcow sa re-run i sa wazne do February 2015 i ze zostaly juz uzyte do moje green card.Powiedziala ze zadnego biometrics nie potrzeba ponawiac. Powiedziala tez ze ostatni update w mojej sprawie byl July 17 ale nie chciala powiedziec o co chodzilo. Powiedziala ze they are working on my case and they will notify when the decision will be made. Ogolnie rozmowa byla krotka i kobieta nie chciala dac mi zbyt wielu informacji Pani Karino prosze o analize tego co udalo mi sie dowiedziec.
kkaausa Napisano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2014 Update A wiec jak Pani Karina pisala ------czekam Bog wie ile ….bylam na 3 infopass i na kazdym dostalam inne wiadomosci ….wiec chyba nic nie pozostaje innego ni czekanie….nawet moja Pani adwokat jest zdezorientowana . Jednym slowem zalamka …..
kkaausa Napisano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2014 Wczoraj otrzymalam moja green card. Przeoczenie kosztowalo mnie 3 miesiace wydluzonego czekania. Chcialabym powiedziec kazdemu kto ma sprawe w toku by pilnowal waznosc odciskow palcow- nie moga byc starsze niz 15 miesiecy i najlpeiej sameu dbac by byly update'owane,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.