vqll Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Zrobiłam internetowy przelew PKO, nie wiem dokładnie, który to ten numer potwierdzenia. Dzwoniłam na infolinię, ta kobieta też nie wiedziała. Czy orientuje się ktoś, co w takim wypadku powinnam wpisać w "Numer potwierdzenia"?
olmeca Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 U mnie w treści przelewu widnieje taka informacja : "Tytuł : 730166835409 NON-PETITION BASED VISA CAT" Nie wiem czy dokładnie o ten numer chodzi.
ania_673 Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 jak zrobiłaś przelew internetowy, to ten numer powinien z automatu sie 'wpisać' i będziesz mogła przejść do kroku umawiania sie na rozmowe
Abstract Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Ja zrobiłem przelew zwyczajnie wchodząc na strone PKOBP.pl. Numerem który wpisałem w tytule przelewu jest ten numer CGI. Czy to tez jest numer potwierdzenia?
HRABIA-W Napisano 1 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2014 Krok 5 Bez względu na to, jaką opcję płatności zdecydowaliście się Państwo wybrać, należy zachować Numer referencyjny CGI lub numer potwierdzenia. Bez numeru referencyjnego CGI lub numeru potwierdzenia nie ma możliwości wyznaczenia spotkania wizowego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.