wiola Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2005 Hej Zauważyłam ze tam malo kto zagląda W bazie kontaków są wpisy z ubiegłego roku Może można to troszkę uporządkować?? Usunąć te bardzo, bardzo nieaktualne Pozdrawiam "zarząd " forum :D
Admin Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2005 Każda osoba, która zamieściła wpis, ma możliwość jego edycji lub usunięcia. Baza kontaktów powstała też z myślą o namiarach do osób, które były w danym miejscu we wcześniejszych latach i moga podzielić się swoimi doświadczeniami na ten temat. Jestem świadomy, że duża część wpisów pozostała "zapomniana". Niemniej nie mamy w planach wykasowywania danych. Ooby zainteresowane tylko kontaktami tegorocznymi, zapraszam do korzystania z wyszukiwarki parametrycznej (z określeniem konkretnego roku).
wiola Napisano 3 Lipca 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 O tym nie pomyslałam rzeczywiście może to komuś ułatwić wyjazd w konkretne miejsce. Przepraszam. Dziękuję za wyjaśnienie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.