wheelbuilder Napisano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Witajcie, Zastanawiam się nad opcją Full w Busch Gardens lub Busch Gardens Waterpark Adventure Island. Bardziej skłaniam się ku pierwszej opcji z racji opisanych stanowisk. Siostra była w zeszłym roku z TBW i dlatego to biuro bo bardzo zachwala. Czy wybiera się ktos z Was na Floryde z The Best Way w te rejony ? Ciekawy jestem jak szybko trzeba się decydować, rozumiem, że im szybciej tym lepiej ale jak ta cena szybko rośnie tu w biurze i na biletach lotniczych bo byłem narazie turystycznie na Florydzie i bilety dosyć przystępnie kupiłem. Jeśli znajdę kompana/nkę podróży to jadę, samemu ma już dosyć podróżowania pozdrawiam Was
natic88 Napisano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2014 Ja też sie zastanawiam nad tą opcją obawiam sie tylko czy będą miejsca jeszcze jak sie zdecyduje bo marzy mi sie Floryda i ta opcja jest super w super mieście a z drugiej strony troche termin zakonczenia pracy mi nie pasuje. A ty juz sie zapisales na te oferte?
wheelbuilder Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2014 Floryda jest super. Byłem, widziałem i chcę wrócić. Jak z miejscami to nie wiem ale warto wcześniej, Siostra w 2013 roku była w Grand Canyon, rejestrowała się w marcu i jeszcze zdążyła tyle, że troszke drożej jak stwierdziła.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.