dagusia_ Napisano 3 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 hm .. kolejny problem teraz telefoniczny .. bo wlasnie wypelniam wniosek i zatrzymalam sie na nr telefonów .. chodzi mi o nr komorkowy oraz domowy osoby zapraszajacej ... a dokladniej o to czy je zaczynac od " 00 " czy od czegos innego ? ilu cyfrowe maja byc? wiem ze czepiam sie jakis czegolow ale chcialabym miec wszystko dobrze uzupelnione i wreszcie to skonczyc .. a do tego nerwowa atmosferka lekko daje sie juz we znaki :?
magdajj Napisano 3 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 ja pisalam bez kierunkowego - zreszta bez przesady napewno nie czepiaja sie takich szczegolow!!!!
wiola Napisano 3 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 Wpisz te które masz jesli nie jestes pewna wpisz "nie mam" i też bedzie dobrze. Przynajmniej jeden numer powinien byc wpisany. Nie pozostawiaj wolnych miejsc. Pa Powodzenia
SantaCruz_CA Napisano 3 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 wpisz je w formacie 1 - XXX - XXXXXX mozesz tez wpisac je 001 - XXX - XXXXXX..... obojetne. oni sie i tak polapia jakby co ;-)
dagusia_ Napisano 3 Lipca 2005 Autor Zgłoś Napisano 3 Lipca 2005 juz sie jakos z tym uporalam 8) zarzadzam wiec sobie odpoczynek od tzw papierkowej roboty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.