dagusia_ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 hm .. kolejny problem teraz telefoniczny .. bo wlasnie wypelniam wniosek i zatrzymalam sie na nr telefonów .. chodzi mi o nr komorkowy oraz domowy osoby zapraszajacej ... a dokladniej o to czy je zaczynac od " 00 " czy od czegos innego ? ilu cyfrowe maja byc? wiem ze czepiam sie jakis czegolow ale chcialabym miec wszystko dobrze uzupelnione i wreszcie to skonczyc .. a do tego nerwowa atmosferka lekko daje sie juz we znaki :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdajj Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 ja pisalam bez kierunkowego - zreszta bez przesady napewno nie czepiaja sie takich szczegolow!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiola Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Wpisz te które masz jesli nie jestes pewna wpisz "nie mam" i też bedzie dobrze. Przynajmniej jeden numer powinien byc wpisany. Nie pozostawiaj wolnych miejsc. Pa Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz_CA Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 wpisz je w formacie 1 - XXX - XXXXXX mozesz tez wpisac je 001 - XXX - XXXXXX..... obojetne. oni sie i tak polapia jakby co ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dagusia_ Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 juz sie jakos z tym uporalam 8) zarzadzam wiec sobie odpoczynek od tzw papierkowej roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.