Coral_Onine Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 Witam. Z racji, że zbliża się mój wylot do USA. Chciałabym się zapytać was czy zna ktoś jakąś dobrą ofertę sieci telefonicznej na kartę. Mój polski numer posiadam w plusie i korzystam z usługi internetowej płacąc 15zł za 500mb i w zupełności mi wystarcza. Niestety Plus na kartę nie oferuje internetu w roamingu i jestem w kropce. Chciałabym będąc w USA mieć stały dostęp do internetu w telefonie. Czy tak jak w Polsce jest możliwość kupić jakąś niedrogą startówkę-kartę i za opłatą paru $ mieć stała usługę internetu? Oczywiście może być z limitem.
KaeR Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 Nie paru $. To będzie około 40-50 za około 1GB. Ja używałem T-Mobile na kartę za 50.
serafina Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2015 Ja 35 w Cricket jako ze mialam autopayment.
wodnik Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 straight talk works for me sprawdź sobie tez zasięg sieci w miejscach gdzie będziesz przebywać jak już jakąś wybierzesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.