Skocz do zawartości

Wylot Usa Wiza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem.

Napisano

witam umowilem spotkanie lecz zastanawia mnie fakt ze na potwierdzeniu jest tylko moje nazwisko a w potwierdzeniu MRV sa już dwa

i jeszcze jedno pytanie przy historii spotkań mam takie cos
Aplikant Adres poczty elektronicznej : mojmail@wp.pl Is Dependent : false
fałszywy ? ale wszystko mi dochodzi...

imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o

wizę::

moje imie i nazwisko

Typ wizy:
B2
Numer Paszportu: xx
xx
Kategoria
wizowa:
WARSAWAll
Others
Spotkanie umówione przez:

moje imie i nazwisko

Priorytet wizowy:
Regular
Liczba osób ubiegających się o wizę: 2
  • 1 miesiąc później...
Napisano

Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem.

witam Cię, a nie orientujesz się jak wygląda sprawa w przypadku małżeństw? Znaczy się lepiej osobno czy razem iść na rozmowę z konsulem? Dodam że moja wiza 10 letnia wygasła w 2012 roku i ja juz byłam w USA 2 razy (za panny) i zawsze wracałam o czasie, a mąż nigdy nie był w USA i własnie teraz chcielibysmy poleciec z dziećmi na wakacje. (oboje od 8 lat mieszkamy w Irlandii, wynajmujemy dom, mamy samochód, spore saldo, stałe prace ).

Napisano

Tak samo wylada w przypadku malzenstw. Nie zaleznie czy pojdziesz sama, z mezem, wujkiem, ciotka, lub z kochankiem, to i tak kazdy musi udowodnic ze jak pojedzie to i wroci a nie zostanie nielegalnie. Moi rodzice szli osobno, najpierw mama i potem szedl tata.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...