olo90 Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Witam,chce starać się o wizę z dziewczyną, podchodzić do okienek razem czy oddzielnie jak lepiej ?Lecimy do mojej rodziny
Gość Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Tyle razy bylo mowione, chociazby tutaj http://forum.usa.info.pl/topic/24868-skladanie-wniosku-o-wize-dla-chlopaka-i-dziewczyny/
olo90 Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 wiem ze można we dwoje, tylko chodzi o szanse dostania razem a oddzielnie
Gość Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem.
olo90 Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2015 witam umowilem spotkanie lecz zastanawia mnie fakt ze na potwierdzeniu jest tylko moje nazwisko a w potwierdzeniu MRV sa już dwa i jeszcze jedno pytanie przy historii spotkań mam takie cosAplikant Adres poczty elektronicznej : mojmail@wp.pl Is Dependent : false fałszywy ? ale wszystko mi dochodzi... imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o wizę:: moje imie i nazwisko Typ wizy: B2 Numer Paszportu: xx xx Kategoria wizowa: WARSAWAll Others Spotkanie umówione przez: moje imie i nazwisko Priorytet wizowy: Regular Liczba osób ubiegających się o wizę: 2
paniodbiologii1 Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem. witam Cię, a nie orientujesz się jak wygląda sprawa w przypadku małżeństw? Znaczy się lepiej osobno czy razem iść na rozmowę z konsulem? Dodam że moja wiza 10 letnia wygasła w 2012 roku i ja juz byłam w USA 2 razy (za panny) i zawsze wracałam o czasie, a mąż nigdy nie był w USA i własnie teraz chcielibysmy poleciec z dziećmi na wakacje. (oboje od 8 lat mieszkamy w Irlandii, wynajmujemy dom, mamy samochód, spore saldo, stałe prace ).
glimi Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Tak samo wylada w przypadku malzenstw. Nie zaleznie czy pojdziesz sama, z mezem, wujkiem, ciotka, lub z kochankiem, to i tak kazdy musi udowodnic ze jak pojedzie to i wroci a nie zostanie nielegalnie. Moi rodzice szli osobno, najpierw mama i potem szedl tata.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.