Jump to content

Wylot Usa Wiza

Recommended Posts

Posted

Witam,
chce starać się o wizę z dziewczyną, podchodzić do okienek razem czy oddzielnie jak lepiej ?
Lecimy do mojej rodziny

Posted

Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem.

Posted

witam umowilem spotkanie lecz zastanawia mnie fakt ze na potwierdzeniu jest tylko moje nazwisko a w potwierdzeniu MRV sa już dwa

i jeszcze jedno pytanie przy historii spotkań mam takie cos
Aplikant Adres poczty elektronicznej : mojmail@wp.pl Is Dependent : false
fałszywy ? ale wszystko mi dochodzi...

imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o

wizę::

moje imie i nazwisko

Typ wizy:
B2
Numer Paszportu: xx
xx
Kategoria
wizowa:
WARSAWAll
Others
Spotkanie umówione przez:

moje imie i nazwisko

Priorytet wizowy:
Regular
Liczba osób ubiegających się o wizę: 2
  • 1 month later...
Posted

Wedlug mnie szanse na otrzymanie wizy nie zaleza od tego czy pojdziecie do okienka razem czy osobno. Beda sie liczyc wasze osobiste zwiazki z krajem.

witam Cię, a nie orientujesz się jak wygląda sprawa w przypadku małżeństw? Znaczy się lepiej osobno czy razem iść na rozmowę z konsulem? Dodam że moja wiza 10 letnia wygasła w 2012 roku i ja juz byłam w USA 2 razy (za panny) i zawsze wracałam o czasie, a mąż nigdy nie był w USA i własnie teraz chcielibysmy poleciec z dziećmi na wakacje. (oboje od 8 lat mieszkamy w Irlandii, wynajmujemy dom, mamy samochód, spore saldo, stałe prace ).

Posted

Tak samo wylada w przypadku malzenstw. Nie zaleznie czy pojdziesz sama, z mezem, wujkiem, ciotka, lub z kochankiem, to i tak kazdy musi udowodnic ze jak pojedzie to i wroci a nie zostanie nielegalnie. Moi rodzice szli osobno, najpierw mama i potem szedl tata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...