Kammmmmm Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 @RODA, Gratuluje i powodzenia na spotkaniu A ja ciagle w niepewności czy do końca lipca otrzymam wize
barkley1 Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 @barkley1, A il dni czekałeś na termin a jeśli juz jestes po spotkaniu to ile czekałeś na wize? 7 dni roboczych na wizytę Kraków
Kammmmmm Napisano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 @RODA Rownież po otrzymałem potwierdzenie zaksiegowania wpłaty. Ktoś wie jaki jest mniej więcej aktualnie czas oczekiwania na paszport z wizą od dnia spotkania? Wiem ze były spore problemy z drukiem, ale nie wiem czy odbiło sie to na czasie, czy w ciagu planowych 5 dni roboczych powinna dojść kurierem?
RODA Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 @RODA Rownież po otrzymałem potwierdzenie zaksiegowania wpłaty. Ktoś wie jaki jest mniej więcej aktualnie czas oczekiwania na paszport z wizą od dnia spotkania? Wiem ze były spore problemy z drukiem, ale nie wiem czy odbiło sie to na czasie, czy w ciagu planowych 5 dni roboczych powinna dojść kurier Pewnie wyczieczke masz na sierpień i ci zależy na czasie ,tak do 5 dni powinno dojść kurierem spokojnie .Ja to tak sie mocno nie spiesze do konsula ale czy ktos wie ile jest ważny wniosek ds-160 jeśli składałem go 21 czrwca czy jest miesiąc czy dłużej.
przeszczepan Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 @RODA Rownież po otrzymałem potwierdzenie zaksiegowania wpłaty. Ktoś wie jaki jest mniej więcej aktualnie czas oczekiwania na paszport z wizą od dnia spotkania? Wiem ze były spore problemy z drukiem, ale nie wiem czy odbiło sie to na czasie, czy w ciagu planowych 5 dni roboczych powinna dojść kurierem? u mnie równo 5dni roboczych
RODA Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 u mnie równo 5dni roboczych No masz z głowy ja tez mogłem tak mieć gdybym zrobił tak jak ty a nie przez internet opłate.A tak to termin juz na 8 lipca ,zadzwoniłem do ambasady myślałem że coś mają wolnego na jutro a tu nic ,ehh dobrze że wnioski są ważne od 3-6 miesiecy a wpłata do roku od zaksiegowania mi pasuje to lipiec 20 bo ma urlop i mi aż tak nie spieszno do tej ameryki .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.