Szejker Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Hej, dostałem wizę turystyczną i planowałem być w stanach około miesiąca, ale okazało się - że mogę tam zostać dłużej - około dwóch. Teraz pytanie, bo we wniosku miałem napisane, że jadę na 1 miesiąc a bilety lotnicze zakupię na dwa miesiące. Czy to jest problem, mam się na coś przygotować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty221 Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nie, nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szejker Napisano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Bez obrazy ale widzę, że temat wyżej pytasz się o miejsce zamieszkania we wniosku o wizę więc mam pewne wątpliwości w Twoją wiedzę Czy mógłby ktoś się odezwać z większym doświadczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty221 Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 To akurat wiem, bo czytalem juz poprzednie watki. Ale ok - czekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Możesz zostać o to zapytany, ale nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.