simenko Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie sprawy ! Moja green card przyszła w sobote Czekam jeszcze na SSN bo tego nadal brak. Przyjdzie pocztą prawda?
falcon3 Napisano 13 Października 2015 Zgłoś Napisano 13 Października 2015 Trzymam kciuki za jak najszybsze rozwiązanie sprawy ! Moja green card przyszła w sobote Czekam jeszcze na SSN bo tego nadal brak. Przyjdzie pocztą prawda? Już nie czekaj, wybierz się do biura SSA i złóż tam wniosek o SSN, ja po przylocie, wybrałem się na drugi dzień, złożyłem wniosek i po 5 dniach w skrzynce leżały koperty, teoretycznie powinno przyjść samo bo na pewno zaznaczyłaś w DS260 że nie masz SSN ale to już za długo trwa. a co do mojej GC....ech.....a takie miałem przez chwilę dobre zdanie o US biurokracji pozdr falcon
simenko Napisano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Już nie czekaj, wybierz się do biura SSA i złóż tam wniosek o SSN, ja po przylocie, wybrałem się na drugi dzień, złożyłem wniosek i po 5 dniach w skrzynce leżały koperty, teoretycznie powinno przyjść samo bo na pewno zaznaczyłaś w DS260 że nie masz SSN ale to już za długo trwa. a co do mojej GC....ech.....a takie miałem przez chwilę dobre zdanie o US biurokracji pozdr falcon Dzięki za podpowiedź! Podjechałam w czwartek do SSA a dzisiaj już przyszedł SSN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.