zielonywkarty Napisano 11 Marca 2016 Zgłoś Napisano 11 Marca 2016 dwa razy rzeznia w utah. sam sobie to zalatwilem. potem dwa razy vegas i raz tahoe.
matisolt Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 dwa razy rzeznia w utah. sam sobie to zalatwilem. potem dwa razy vegas i raz tahoe. Ale super, jak Ci sie udalo to znalesc, jesli moge wiedziec? Tamtejsze zarobki wystarczaja zeby w nastepnym roku ponownie sfinansowac sobie wylot?
zielonywkarty Napisano 14 Marca 2016 Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 przez znajomych.roznie to bywa teraz sa inne ceny workow. mnie sie udawalo zze mi zostalo nawet na zycie na studiach no moze oprocz tahoe gdzie pojechalem bardziej turystycznie
matisolt Napisano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Jakbys mial jakies kontakty do pracodawcow i moglbys sie podzielic to bylbym bardzo wdzieczny A jak ze studiami, nie bylo problemu z przelozeniem sesji?
zielonywkarty Napisano 14 Marca 2016 Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 nie u mnie nie bylo terminow wrzesnowych. co do lokacji to w vegas uderz do planet hollywood. albo harley daivdson. tam nas zatrudnili. co do innych lokacji to w utah bylem u znajomych i sie zatrudnilem w rzezni. ale z tego co wiem to sa restrykcje na worku i juz na magazynach i produkcji nie mozna robiec. ale to wyczytalem na jednej stronce ale nie daje glowy.
matisolt Napisano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Dzieki bardzo W Harley'u wynajmowanie motorów? Czy się mylę? A co do tej produkcji to tak, też jakoś kilka miechów temu czytałem o poszerzeniu listy prac zakazanych
zielonywkarty Napisano 14 Marca 2016 Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 nie to restauracja cos jak planet i hard rock tylko ze z motorami
matisolt Napisano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2016 Aaa, nieźle A co z mieszkaniem? O ile dobrze wiem w LV nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o mieszkania. Miałeś zagwarantowane przez pracodawcę?
zielonywkarty Napisano 15 Marca 2016 Zgłoś Napisano 15 Marca 2016 nie. mieszkan jest duzo. serio na wynajem na 4 miechy sproo osob idzie. mysmy mieszkali w takim wiezowcu landlorka nazywala sie Edna ale zabij mnie nie pamietam ulicy. przeszukaj forum i opis osob co pracowaly w "Primie pewnie na tym forum tez byly dyskusje.
ToFFiK Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Jak to w końcu wygląda, czy można lecieć na WAT po pierwszym roku (czyli w praktyce załatwianie całego wyjazdu po zdanym pierwszym semestrze, bez ukończonego drugiego)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.