Skocz do zawartości

W&t 2017

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dwa razy rzeznia w utah. sam sobie to zalatwilem. potem dwa razy vegas i raz tahoe.

Ale super, jak Ci sie udalo to znalesc, jesli moge wiedziec? :D

Tamtejsze zarobki wystarczaja zeby w nastepnym roku ponownie sfinansowac sobie wylot?

Napisano

nie u mnie nie bylo terminow wrzesnowych. co do lokacji to w vegas uderz do planet hollywood. albo harley daivdson. tam nas zatrudnili. co do innych lokacji to w utah bylem u znajomych i sie zatrudnilem w rzezni. ale z tego co wiem to sa restrykcje na worku i juz na magazynach i produkcji nie mozna robiec. ale to wyczytalem na jednej stronce ale nie daje glowy.

Napisano

Dzieki bardzo :D W Harley'u wynajmowanie motorów? Czy się mylę?

A co do tej produkcji to tak, też jakoś kilka miechów temu czytałem o poszerzeniu listy prac zakazanych :P

Napisano

nie. mieszkan jest duzo. serio na wynajem na 4 miechy sproo osob idzie. mysmy mieszkali w takim wiezowcu landlorka nazywala sie Edna ale zabij mnie nie pamietam ulicy. przeszukaj forum i opis osob co pracowaly w "Primie pewnie na tym forum tez byly dyskusje.

• 7 miesięcy później...
Napisano

Jak to w końcu wygląda, czy można lecieć na WAT po pierwszym roku (czyli w praktyce załatwianie całego wyjazdu po zdanym pierwszym semestrze, bez ukończonego drugiego)?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...