Skocz do zawartości

Dv-2017 Wylosowany / Nie Wylosowany

Wyniki loterii DV-2017  

170 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w bie??cej (2017) edycji loterii DV?

• Tak
      31
    • Nie
      138

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Moj facet nie mi niestety pokazuje caly czas session time out, sproboje jak wroce z pracy :(

Jest szansa ze zostalas wylosowanabo rok temu "session time out" pokazywal sie wylosowanym

Istnieje możliwość niezaakceptowania fotografii. Pytanie jakie mają w systemie tolerancje na parametry. Głupio by było odpaść 11 raz z rzędu jak inni z powodu fotografii (moje foto było od fotografa).

Nie mialas szczescia i tyle. A nie ze zla fotografia.

Napisano

Hej mam pytanie mojemu chlopakowi pokazuje normlanie ze nie wylosowany mi sie nie chce strona zaladowac, albo session time out. Numer sie zgadza i reszta danych ma ktos podobnie?

Napisano

Ja tam nie mogę dotrzeć nawet do podawania danych i też mam session timed out, więc raczej bym się nie nastawiała na powtórkę z zeszłego roku. ;-)

Napisano

Hej mam pytanie mojemu chlopakowi pokazuje normlanie ze nie wylosowany mi sie nie chce strona zaladowac, albo session time out. Numer sie zgadza i reszta danych ma ktos podobnie?

Czyżby deja vu??? Dokładnie to samo było w ubiegłym roku...

Napisano

Hey miałem tak samo, po kilku próbach wywaliło mi, że nie. Być może u Ciebie będzie jak rok temu, powodzenia.

podsumowując u nas 2 x NIE

Napisano

Na ta chwile timeout po wpisaniu danych moze wynikac z oblozenia. Czasem wyswietla mi sie mozliwosc wpisania danych a potem timeout, ale wydaje mi sie, ze poprostu trafilem w chwile kiedy serwer odpowiadal.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...