Skyler Napisano 26 Września 2005 Zgłoś Napisano 26 Września 2005 a przepraszam- umknelo mojej uwadze. Niestety nie. Moja organizacja oferuje wyjazdy tylko dla dziewczyn. Nie wiem czy jakakolwiek organizacja w Polsce oferuje wyjazdy do USA jako au pair dla mezczyzn. Wiem ze Mikroserwis z Krakowa organizuje wyjazdy do Niemiec, ale nie do USA.
miles Napisano 26 Września 2005 Zgłoś Napisano 26 Września 2005 A ja znam pelno takich co oferuja dla facetow , a ta twoja to nie wiem nigdzie nie jest powiedziane ze NIE bo jest napisane ze dla młodych osob takze moze jest szansa , sprobuje znow do nich sie dodzwonic
miles Napisano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2006 Ja zaplaiclem na razie 350 zl po znalezniu rodziny mam zaplacic 400zl + depozyt 100$ i to wszystkie koszty dla biura
IGA*** Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 ja jade z culturalcare au pair, płace tylko za ubezpieczenie.czy ktos jechal z tym biurem?
miles Napisano 16 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2006 Mysle ze to tylko taki chwyt ze placisz za ubezpieczenie a pewnie jest to suma za ich usulgi bo ubezpieczenie jest za free w mojej agnecji a i nie polecam culturalcare
safenet Napisano 26 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2006 ja byłam z Cultural Care i są rzetelni i uczciwi. Cena przy jednej z opcji rzeczywiście wynosi 1300 zł - to opłata za ubezpieczenie rozszerzone. Nie ma depozytu i opłaty dla biura. Nie rozumien info typu nie polecam. Jesli tak piszesz to wyjaśnij dlaczego. Ja jestem zadowolana, przeżyłam cudowny rok, wiele się nauczyłam i żałuję ,że nie mogę pojechac jeszcze raz. Jak macie pytanka piszcie na GG 1139085 Pozdrowionka
safenet Napisano 28 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2006 jak ja wyjezdzłam nie było takiej mozliwosci
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.