melasia Napisano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim! W pazdzierniku wybieram sie do NY na jakies pol roku, chce isc do pracy z zamieszkaniem a na weekend cos wynajac, moze ktos z was zna jakies niedrogie mieszkanie czy cos. W ogole ciekawa jestem jak tam jest i moze cos poopowiadacie, gdzie na zakupy, impreze, co zwiedzic:)
WsK Napisano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2005 Cześć. Spróbuj tu coś znależć http://newyork.craigslist.org/cgi-bin/sear...k=800&bedrooms= 8)
efka Napisano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja również wybieram się na początku września do NY, też do pracy. Pod koniec września lub na początku pazdziernika mam zamiar wynając jakieś mieszkanko razem z innymi osobami, coby taniej i weselej było. Myślałam o Staten Island na początek...Szukam zainteresowanych.
melasia Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 No to moze spotkamy sie w NY, tylko ja lece pod koniec wrzesnia
mario_dsl Napisano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 Kolejne nielegalne pracownice turystki.
melasia Napisano 19 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 A skad tam pewnosc ze nielegalne???
Chomik Napisano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2005 A skad tam pewnosc ze nielegalne? Jedziesz na wizie turystycznej, wiec legalnie pracowac nie bedziesz. Ale nie chcialbym, abysmy tu teraz zaczeli sie przekrzykiwac i oceniac taka postawe. Kazdy moze robic co chce i ponosic tego konsekwencje. Ja - i wiele osob tutaj - jestem wrogiem takich oszustw, ale nic nie moge zrobic, wiec milcze. :roll:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.