florencja94 Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 Dzień dobry. Chciałam się zarejestrować w celu umówienia rozmowy o otrzymanie wizy. Niestety z niepowodzeniem, wyskakują mi takie informacje: Your request cannot be processed at this time. The site administrator has been alerted. User could not be created. Please ensure First Name and Last Name are entered as they are in your passport. Wpisałam swoje nazwisko z Polskimi znakami, czy w tym może być problem? Pozdrawiam
dilquick Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 3 godziny temu, florencja94 napisał: Dzień dobry. Chciałam się zarejestrować w celu umówienia rozmowy o otrzymanie wizy. Niestety z niepowodzeniem, wyskakują mi takie informacje: Your request cannot be processed at this time. The site administrator has been alerted. User could not be created. Please ensure First Name and Last Name are entered as they are in your passport. Wpisałam swoje nazwisko z Polskimi znakami, czy w tym może być problem? Pozdrawiam oczywiscie ze tak skoro napisalas ze nazywasz sie Łucja Łyżwińska takich liter niema w angielskim.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.