misfer Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Czytałem jeszcze jeden temat w ktorym Kzielu mnie troche wybil bo napisał do kogos- czy nie wie w jakim kraju mu wystawiono wize i gdzie leci czyli polska i usa:) Wiec na infolinii upewnilem sie i jest USA I USA . Koniec tematu
KaeR Napisano 7 Maja 2017 Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Dziwne. W APIS się poprostu odpowiada na zadane pytania. Nigdy wątpliwości nie było, jak u Ciebie w tym przypadku. Źródłem zamieszania jesteś Ty. :-)
misfer Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Dnia 12.07.2015 o 20:01, kzielu napisał: Nie wiesz w ktorym kraju mieszkasz i w ktorym kraju ambasada wystawila Ci wize ?
misfer Napisano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2017 Wchodząc w ten link jest odpowiedz Kziela który tez wprowadzil zamieszanie:) i na innych forach tez byly takie odpowiedz Temat mozna zamkac juz jest wiadomo ze podajemy USA I USA nie jak podaja niektore osoby kraj w ktorym sie mieszka czy lezy ambasada. Off topic:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.