blehu Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 Dzięki za wasze odp !!!:) Ja już wizę J1 raz miałam własnie tak go poznałam, wróciłam do polski w 2015 roku, i już dwa razy mi odmówili wizy turyst., stwierdziłam ze bez JAJ i ze tak nie może być ze ktoś decyduje o moim szczęściu - smutne strasznie,wiec ściągnęłam Go do Polski, i mój znajomy który wylosował GC podpowiedział mi żebym zrobiła to samo, no i tak zrobiłam... ale te dwie odmowy i teraz ta loteria to chyba był kiepski pomysł
Gość Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 Nie lepiej po prostu aplikować o wizę małżeńską albo narzeczenska... urząd informacyjny ma gdzieś twoje szczęście sorry ich interesuje czy chcesz wykorzystać wizę turystyczną zgodnie z przeznaczeniem czy nie. Według mnie próbujesz ją wykorzystać jak szybki sposób na emigrację.
blehu Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 2 godziny temu, Roelka napisał: Nie lepiej po prostu aplikować o wizę małżeńską albo narzeczenska... urząd informacyjny ma gdzieś twoje szczęście sorry ich interesuje czy chcesz wykorzystać wizę turystyczną zgodnie z przeznaczeniem czy nie. Według mnie próbujesz ją wykorzystać jak szybki sposób na emigrację. gdybym chciała mieszkać w USA w życiu bym nie wracała do PL ale nie uśmiechało mi się siedzieć nielegalnie, to już wiem ze urząd informacyjny ma gdzieś szczęście szybki sposób na emigracje ?? na wizie turystycznej ??
Gość Napisano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2017 Coz w pierwszym poście pytasz jak wyjechać do USA jako żona. Zakładałem że chcecie wyjechać na stałe. Z wiza turystyczną o tak będzie problem po odmowach jak również fakt że jesteś w związku z amerykaninem nie pomaga.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.