magic220 Napisano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2004 Hej Ktoś tam moze leci (niezmiernie prosze o kontakt) badz posiada jakies niezbedne informacje typu: gdzie szukaa dodatkowej pracy, badz gdzie najlepiej szukac mieszkania(niedrogo), itp. :?: pozdro
superdupeczka Napisano 12 Maja 2004 Zgłoś Napisano 12 Maja 2004 jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl]
rocko Napisano 26 Maja 2004 Zgłoś Napisano 26 Maja 2004 Czesc Wybieram sie tam 15 VI. Mam zamiar poleciec do Orlando, bo stamtad jest najblizej(tak mi sie wydaje). Sądze, ?e z dodatkową pracą bedzie cie?ko. To najbiedniejszy stan, poza tym jest du?o Portorykanczyków, Meksykanów-czyli z pracą raczej bedzie cie?ko... Jeśli ktoś wylatuje w podobnym terminie i nie ma jeszcze mieszkania to prosze o kontakt. Pozdrawiam :wink: wojtek
roxy5 Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 eczka]jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl] Czesc,jestescie lub moze lecicie na Floryde do Panama City?Lub moze ktos sie tam wybiera??? Pozdrawiam wszystkich:-))
roxy5 Napisano 24 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 24 Lipca 2005 eczka]jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl] Czesc,jestescie lub moze lecicie na Floryde do Panama City?Lub moze ktos sie tam wybiera??? Pozdrawiam wszystkich:-)) Jestescie juz w Panama City????
lst Napisano 6 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2006 Witam! Jadę do Panama City Beach! Szukam osób które juz tam sa lub tez tam się wybieraja. Moje dane kontaktowe : nr gg 6108014 nr tel. 602648263 132688@student.pwr.wroc.pl zkmbiut@poczta.onet.pl Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.