magic220 Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Hej Ktoś tam moze leci (niezmiernie prosze o kontakt) badz posiada jakies niezbedne informacje typu: gdzie szukaa dodatkowej pracy, badz gdzie najlepiej szukac mieszkania(niedrogo), itp. :?: pozdro
superdupeczka Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl]
rocko Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Czesc Wybieram sie tam 15 VI. Mam zamiar poleciec do Orlando, bo stamtad jest najblizej(tak mi sie wydaje). Sądze, ?e z dodatkową pracą bedzie cie?ko. To najbiedniejszy stan, poza tym jest du?o Portorykanczyków, Meksykanów-czyli z pracą raczej bedzie cie?ko... Jeśli ktoś wylatuje w podobnym terminie i nie ma jeszcze mieszkania to prosze o kontakt. Pozdrawiam :wink: wojtek
roxy5 Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 eczka]jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl] Czesc,jestescie lub moze lecicie na Floryde do Panama City?Lub moze ktos sie tam wybiera??? Pozdrawiam wszystkich:-))
roxy5 Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 eczka]jade z kole?anką do tego miasta, mamy tam bya niby na 1 czerwca ale nie wiem jak sie wszystko u3o?y. Chcia3ybyśmy sie "zgraa" z kimś je?eli masz ochote to odezwij sie [super[beeep]eczka@op.pl] Czesc,jestescie lub moze lecicie na Floryde do Panama City?Lub moze ktos sie tam wybiera??? Pozdrawiam wszystkich:-)) Jestescie juz w Panama City????
lst Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Witam! Jadę do Panama City Beach! Szukam osób które juz tam sa lub tez tam się wybieraja. Moje dane kontaktowe : nr gg 6108014 nr tel. 602648263 132688@student.pwr.wroc.pl zkmbiut@poczta.onet.pl Pozdrowionka
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.