hemsworth Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2017 Witajcie. Kilka dni temu przyznano mi wizę.W rozmowie z konsulem powiedziałem,że pracuję za granicą i mam wolne do końca września i ten czas chciałbym wykorzystać na podróż do Stanów(taka jest prawda).Jak myślicie na?jeśli lot miałbym przykładowo 10 września i chciałbym zostać na 3 tygodnie to na jak długi okres mogę dostać pobyt?
Amy Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2017 Na to pytanie nikt ci nie odpowie, to zalezy od widzimisie urzednika.
hemsworth Napisano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2017 Biorę to pod uwagę jednak podzielcie się jak to było w waszych przypadkach jeśli ktoś wyjeżdżał na krótki okres.
Joanna30 Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 21 Sierpnia 2017 Ja wyjeżdżałam na weekend, a pobyt dostałam na pół roku. Byłam tyle, ide deklarowałam w konsulacie, czyli weekend
quarterback87 Napisano 13 Września 2017 Zgłoś Napisano 13 Września 2017 Dnia 2017-08-21 o 17:07, hemsworth napisał: Witajcie. Kilka dni temu przyznano mi wizę.W rozmowie z konsulem powiedziałem,że pracuję za granicą i mam wolne do końca września i ten czas chciałbym wykorzystać na podróż do Stanów(taka jest prawda).Jak myślicie na?jeśli lot miałbym przykładowo 10 września i chciałbym zostać na 3 tygodnie to na jak długi okres mogę dostać pobyt? Jeśli Cię nie zawrócą na lotnisku, to Ci wbiją na minimum trzy tygodnie, maksymalnie sześć miesięcy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.