Skocz do zawartości

Czy Niemcy też mają taki problem z wizami?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie odnosnie ludzi podróżujących z niemieckim paszportem, czy Niemcy również mają takie problemy z wyjazdem do USA? Czy ktoś się orientuje?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Napisano

DZiękuję za odpowiedź...

Czy mógłby mi ktoś jeszcze podpowiedzieć jak by wyglądała sprawa jeślibym chciała podjąć się tam pracy jako Niemka? Czy wówczas również nie potrzebuję wizy?

A jak wygląda sprawa z wizą turystyczną? Ile mogę przebywać na wizie turystycznej w USA?

Napisano
Czy mógłby mi ktoś jeszcze podpowiedzieć jak by wyglądała sprawa jeślibym chciała podjąć się tam pracy jako Niemka? Czy wówczas również nie potrzebuję wizy?

A jak wygląda sprawa z wizą turystyczną? Ile mogę przebywać na wizie turystycznej w USA?

Jesli chcialabys przebywac - jako Niemka - w USA dluzej niz 90 dni - potrzebujesz normalnie starac sie o promese w odpowiedniej placowce.

Jesli chcialabys podjac prace w USA - jako Niemka - musisz normalnie starac sie o promese wizy, ktora na taka prace Ci bedzie pozwalala. :shock:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...