Hellokaja Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Hej mam pytanie odnośnie wniosku podczas wypełniania wniosku zrobiłam błąd w miejscu urodzenia. Teraz nie wiem czy cały wniosek mam wypełniać od nowa? A ten stary jakoś usunąć jest on wgl gdzieś zapisany? Można 2 razy wypełnić wniosek ? Wydrukowałam go już i podczas przeglądania zauważyłam błąd a umówiłam się już na spotkanie co mam zrb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 9 minut temu, Hellokaja napisał: zrb ? Zawsze mnie zastanawia co młodzież robi z tym całym czasem który zaoszczędza pisząc dziwne skróty zamiast całych wyrazów. Co do pytania - błąd można wytłumaczyć tez na rozmowie. możesz też wypełnić nowy wniosek i przynieść na rozmowę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellokaja Posted June 12, 2018 Author Report Share Posted June 12, 2018 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellokaja Posted June 12, 2018 Author Report Share Posted June 12, 2018 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.