albercik Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Witam Mam pytanie odnosnie udzialu w programie w&t. Konkretnie chodzi mi o studentow bedacych na uzupelniajacych studiach magisterskich. Skonczylem 3,5 letnie inzynierskie i przymierzam sie do rozpoczecia zaocznych uzupelniajacych magisterskich. W zwiazku z tym chcialem wyjechac na w&t w 2006r, ale nie wiem czy tacy studenci sa akceptowani i czy nie maja dodatkowych problemow podczas interview w ambasadzie. W dodatku na mojej uczelni istnieje mozliwosc rozpoczecia studiow uzupelniajacych po 3,5 letnich inzynierskich od semestru letniego, w lutym. To by mi najbardziej odpowiadalo, poniewaz chcialem jeszcze na 3 miesiace pojechac do znajomych w Irlandii i po powrocie zaczac uzupelniajace studia w lutym. No ale w zwiazku z tym podczas interview w ambasadzie bylbym w trakcie pierwszego semestru i w zwiazku z tym mialbym czysty indeks bez jakichkolwiek wpisow. Mysle, ze moglbym miec przez to jakies problemy w ambasadzie i z mojego wyjazdu na w&t bylyby nici. Sam juz nie wiem co robic, licze na wasza pomoc, moze spotkaliscie sie juz z podobnym przypadkiem jak moj. Z gory dziekuje za wszelka pomoc oraz sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Witam Wlasnie koncze swoj pobyt w USA na W&T bedac na studiach uzupelniajacych, nawet je koncze w marcu. Nie ma zadnych problemow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.