@madulka Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Witam!! Wiem, że było już na ten temat wiele postów, ale pewne pytanko. Chodzi mi o pkt. 21 "Pana/Pani obecne zajęcie (jeśli jest Pan/Pani na emeryturze, należy napisać,, na emeryturze ", jeśli Pan-Pani studiuje, należy napisać ,,studia")" Jeśli w moim przypadku pracuję, to co mam wpisać swoje obecne stanowisko pracy?? :roll: Z góry dziękuję za info i podrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Witam!!Wiem, że było już na ten temat wiele postów, ale pewne pytanko. Chodzi mi o pkt. 21 "Pana/Pani obecne zajęcie (jeśli jest Pan/Pani na emeryturze, należy napisać,, na emeryturze ", jeśli Pan-Pani studiuje, należy napisać ,,studia")" Jeśli w moim przypadku pracuję, to co mam wpisać swoje obecne stanowisko pracy?? :roll: Z góry dziękuję za info i podrawiam Jeśli tylko pracujesz to wpisz - praca. Ja na miejscu dopisywałem jeszcze długopisem stanowisko tzn. praca - informatyk. Wiec lepiej bedzie jak napiszesz sam wyraz praca w razie czego dopiszesz na miejscu jak będzie potrzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@madulka Posted September 5, 2005 Author Report Share Posted September 5, 2005 Czyli jak napisałam już tylko same stanowisko to też nie powinno być źle, nie?? :roll: Tym bardziej, że pozycja wyżej to "Nazwa i adres obecnego miejsca pracy". Czyli jak to wypełniłam, to oczywiste jest, że pracuję :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
@madulka Posted September 11, 2005 Author Report Share Posted September 11, 2005 Mam jeszcze 1 taki głupie pytanko :oops: :roll: Czy te wnioski w poz. 41 podpisujemy?? Jeśli tak, to czy data przy podpisie np. może to ze spotkania z konsulem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.