Jump to content

expresso prosze...

Martolina

Recommended Posts

bedzie jednak prozaicznie.

wysylam jutro papiery na F1.College trwa 2 lata. Czy mam sie starac o wize na 2 lata, czy na rok, a potem ponownie. Moze w ten sposob szybciej przyznaja...;-). A moze -skoro college 2uletni-logiczne jest wstawinie w rubryczke dwoch lat??heheh???Prosze-piszcie, jesli wiecie, bo czas nagli. Jestem w USA...Dzieki wielkie ROBAKI

:D

• 2 weeks later...

bedzie jednak prozaicznie.

wysylam jutro papiery na F1.College trwa 2 lata. Czy mam sie starac o wize na 2 lata, czy na rok, a potem ponownie. Moze w ten sposob szybciej przyznaja...;-). A moze -skoro college 2uletni-logiczne jest wstawinie w rubryczke dwoch lat??heheh???Prosze-piszcie, jesli wiecie, bo czas nagli. Jestem w USA...Dzieki wielkie ROBAKI

:)

Możesz dodać cos więcej? Ja tak samo kombinuję w VA, też koledż 2letni i też mam ekstremalnie mało czasu :( Interesują mnie wszystkie info jakie masz nt. F1, thx 4 quick resp! P.

jest tak , mozesz przebywac legalnie , ale gdy sie okaze , ze nie zmienili ci statusu tzn nie dostaje wizy to masz tydzien na opuszczenie USA .

Zgadza się, a dodatkowo później przy kolejnym staraniu się o wizę widniejesz w papierach jako osoba która przedłużyła sobie nielegalnie pobyt, więc lepiej ogarnąć sprawę zanim wygasnie ważnosć obecnej wizy. Dlatego koleżance tak się spieszy, a ja napisałem że mam extremalnie mało czasu, bo moja wiza traci ważnosc 15 oktobra.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...