GregRybik Napisano 11 Marca 2019 Zgłoś Napisano 11 Marca 2019 Witam, Jestem tu pierwszy raz więc witam całą społeczność. Mam problem z kupnem biletów do Alcatraz. Ich serwis sprzedający bilety ma chyba blokadę na ruch z Polski bo nie da się normalnie kupić płacąc kartą kredytową. Próbowałem chyba z 20 razy - rożne karty, różne komputery, różne pory. Zawsze po wprowadzeniu danych i akceptacji system nie potrafi zakończyć tej czynności. Pomyślałem, że jeżeli ktoś mieszka w SF i nie ma daleko do kasy to mógłby podjechać i kupić mi dwa bilety na 25 kwietnia 2019 na godzinę 8:45 lub 10:30. Ja będąc w tym dniu w SF bym sobie odebrał. Można też zarezerwować bilety upominkowe wtedy ta osoba nie musi chyba płacić. Ja sobie bym później zapłacił przy odbiorze ;-) Pozdr., Grzegorz z Rybnika.
KrysiaK Napisano 14 Marca 2019 Zgłoś Napisano 14 Marca 2019 Mozesz to sam zalatwic dzwoniac tam General Inquiries and Family Pack Tickets 415.981.ROCK (7625) International +1.415.981.7625 9:00AM – 5:00PM PSTinfo@alcatrazcruises.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.